Årsmøde 2009

Vi har i Faaborg en park, som ikke alle faaborggensere kender, det vil Faaborg Lokalråd gøre noget ved. Det forventes, at der snart kommer en masterplan, hvor også Moseparken forventes at indgå. Vi må så, hvordan projektforslaget passer ind i masterplanen.

Efterår 2008
Kjeld Hansen’s Planteskole vil gerne forære Moseparken 2 sjældne træer. Det ene bliver et Tempeltræ. Det andet et mandeltræ evt. abrikostræ.

Kjeld Hansen støtter projektet ved overrække kommunen ved udvalgsformand Grete Justesen et tempeltræ. Han overrækker også mandeltræet til kommunen ved formanden for sundhedsudvalget Keld Vidkær Nielsen.

Hobbyværkstedet vil stå for at fremstille et stk. skilt/skilteholder som skal godkendes af kommunen. Skiltet skal være i A4 størrelse, så der kan stå tekster med stor skrift.

Vi spørger Next stop om de vil lave en video om dette kultur projektet/hændelsen. Pressen inviteres til at skrive gode historier om hændelsen: aviserne, S-FM, TVF og evt. DR.

Vi spørger musikskolen, om de kan stille med et streetband, som i et optog skal spille musik, mens vi går fra torvet ud til Moseparken

Til ceremonien inviteres turistkontoret og andre turistaktører, vores sponsorer og de frivillige. Der skal gøres opmærksom på hændelsen på diverse måder.
Georginerne skal graves op senest, når den 1. nattefrost har været der. Knoldene skal så opbevares på et frostfrit sted vinteren over? Et hold af unge der vedligeholder parken har tilbudt at grave knoldene op og måske finde et sted at opbevare dem? De har i det forgangne år fået meget ros for Geoginebedet.

Forår 2009
Georginerne skal i igen i jorden, når der ikke længere er fare for længevarende frost. Der skal inviteres skoler ( en lærer fra Toftegårdsskolen er måske interesseret. Det lyder, som om det kunne passe godt ind i undervisningen ) Vi kan også spørge en børnehave om de kunne tænke sig at lave eventyrhaver. Der skal fremstilles en brochure. Den kunne indeholde lidt historie om parken med billeder fra før og nu. Den kunne indeholde en beskrivelse af hvor mange kalorier, der bruges ved en tur fra torvet til Moseparken og retur.