Årsmøde 2012

fremlæggelse af byggeregnskab:
1, 85 mill. i faktiske omkostninger. Engang i en fjern fortid hed det sig, at Bo Andersen ville stoppe flytningen, hvis flytningen overskred 1,4 millioner.
For nylig har Lokalrådet taget sidste skridt i sagen om flytningen af turistkontoret og fremsendt klagen til Folketingets ombudsmand, så må vi ser, hvad der sker.
et andet omfattende projekt i lokalråds regi, er Faaborg lokalfjernsyn. Adam Secher og jeg har efter bedste evne, hvad tid og muligheder angår, lavet adskillige optagelser, som kan ses på YouTube. Desværre er Adam returneret til sin kæreste i Holland, så p.t. er der bare mig, sagde hunden. Er der nogle der er interesserede i at deltaget skal de være så hjertelig velkomne.
Næsten hele Faaborg lokalråds bestyrelse har desuden deltaget i optagelse af et spot om Jan Valbaks Klokketårns CD.
Desuden er Faaborg Lokalråd nu oprettet som en gruppe på Facebook.
Endelig har jeg og Ninna brugt en del tid på et videoprojekt for børn og unge, som skulle foregå på Kunstnertræffet. Renoveringen af skolegården sætter muligvis en stopper for det i år. Claus Jensen, formand i Helios biografforening, har sagt man vil overveje projektet.
Faaborg Lokalråd købte domænet Klokketårnet.dk, og har aftalt med foreningen Klokketårnets venner, der har Klokketaarnet.dk., at de tager sig af det historiske m.m, der vedrører selve Klokketårnet, og at Lokalrådet tager sig af hjemmesiden Klokketårnet.dk. som et brand for byen.
Georginerne i Moseparken, som er et barn af Faaborg Lokalråd fungerer stadig, nu med stor tak til Torben Vind, som på egen foranledning i sin fritid sørger for at de kommer op og ned.
Endelig skal vi huske at sige TAK til bestyrelsesmedlem Torben Hansen, der har doneret indtægten fra salg af sine malerier, uden disse penge var der ikke kaffe og småkager, ingen hjemmeside m.m. Til slut vil jeg ikke undlade at nævne, at Fynske Medier er meget samarbejdsvillige, hvilket er rigtig dejligt.