Møde den 21 marts med Bjarne Brøndgaard fra FMK politik og startegi

Kære Svend

Du har for længe siden sendt en ansøgning til Faaborg-Midtfyn Kommune om tilskud for driften af foreningen ”Faaborg lokalråd”. Den har som jeg har forstået været sendt rundt, sat på hold osv. Sidst har du skrevet til kommunens direktion, borgmester mf. Hvor du udbeder dig et svar på ansøgningen.

I har hidtil mødtes og været i kontakt med min kollega Hanne Raunsmed fra By, Land og Kultur, men jeg har overtaget en del af hendes opgaver i forhold til Faaborg. Derfor er jeg nu blevet involveret i jeres ansøgning – og skal sørge for et svar, men også gerne en dialog med jer om jeres forenings engagement. Jeg mødtes jo med jer for over et år siden, hvor du og din bestyrelse fortalte om alle jeres aktiviteter og engagementer – det var et nyttigt møde, selvom jeg på det tidspunkt ikke kom til, at arbejde yderligere med Faaborg.

Jeg vil gerne kunne kontakte dig telefonisk, men jeg tror jeg har fået fat i et forkert telefon nr. 21 32 61 16 – måske du ville have ulejlighed med at sende et telefon nr. jeg kan kontakte dig på. Jeg vil gerne tale med dig om ansøgningen – og et svar. Men jeg vil også gerne, hvis I vil – have lov til at invitere mig selv til at mødes med dig og din bestyrelse.

Med venlig hilsen

Bjarne Brøndgaard

Strategisk udviklingskonsulent

Kære Svend

Tak for invitationen, jeg har det nu i min kalender.

Jeg ser frem til mødet – både for at høre om de fem projekter du nævner, men også jeres virke generlt.

Med venlig hilsen

Bjarne Brøndgaard

Strategisk udviklingskonsulent