Referat fra møde d. 16/1 2017

Referat fra Faaborg Lokalråds møde d. 16/1 2017

1. Krisecenter for fåborgensiske mænd.
Torben Hansen fremsatte et forslag til etablering af et krisecenter for mænd i Faaborg. Det sker med baggrund i konkrete oplevelser af henvendelser fra enlige mænd, der mangler tag over hovedet for en periode. (fx 3 måneder).
Torben Hansen forestiller sig, at Faaborg Lokalråd kunne tage den udfordring op, det er at viderebringe problemet til offentligheden.
Vi besluttede at arbejde videre hver især, så vi i fællesskab kan præstere en samlet fremstilling af problem og evt. løsninger.

2. Turisme. Hvor kan Faaborg Lokalråd gå ind med støtte?
Når Faaborg Lokalråd ønsker at gå ind i turismen i byen, så sker det med den vinkling, at vi vil pege på alt det, vi selv holder af her. Byen har præcis den størrelse, der giver en daglig puls, der skaber liv i gaderne og samtidig ligger både bakkerne og vandet lige omkring, hvor enhver kan finde plads og luft til ro og fordybelse.
Lokalrådet vil gerne støtte alle tiltag, der styrker disse kvaliteter, – hele året.

Men kan vi leve af det? Kan vi udvikle det? Findes vi godt nok på nettet? Har vi den organisationsstruktur, der gør det muligt at finde de veje, der løfter dette?

Lokalrådet har tidligere peget på den mulighed, at alle interessenter sammen i lokalrådets rammer byder ind med ideer.

Platformen: turisme.5600faaborg.dk

NB

Emne: Vedr.:⁨ krisecenter for hjemløse mænd m.m.⁩

Jeg vil meget gerne have pjesen liggende Jytte . Faaborg byferie Torvegade 10. ligger du et par stykker på receptionspulten hvis jeg ikke er der.
På forhånd tak, Torben