De sundhedsmæssige fordele

Forskningscentrets for kokosnødder har følgende liste:
Moderne lægevidenskab bekræfter nu brugen af kokos i behandlingen af mangt og meget.
Offentliggjorte studier i medicinske tidsskrifter viser, at kokos, i en eller anden form, kan tilbyde en bred vifte af sundhedsmæssige fordele. Nogle af disse er opsummeret nedenfor:
-Dræber vira, der forårsager influenza, herpes, mæslinger, hepatitis C, SARS, AIDS og andre sygdomme.
-Dræber bakterier, der forårsager sår, halsinfektioner, urinvejsinfektioner, tandkødssygdomme og hulrum, lungebetændelse og gonoré og andre sygdomme.
-Dræber svampe og gær, der forårsager candidiasis, ringorm, fodsvamp, trøske, ble udslæt, og andre infektioner.
-Udviser eller dræber bændelorm, lus, Giardia og andre parasitter.
-Giver en ernæringsmæssig kilde til hurtig energi.
-Øger energi og udholdenhed, styrke den fysiske og sportslige præstationer.
-Forbedrer fordøjelsen og absorptionen af andre næringsstoffer, herunder vitaminer, mineraler og aminosyrer.
-Forbedrer insulinsekretion og udnyttelse af blodglucose.
-Mindsker stress på bugspytkirtlen og enzymsystemer i kroppen.
-Reducerer symptomer forbundet med pancreatitis.
-Hjælper lindre symptomerne og reducere sundhedsrisici forbundet med diabetes.
-Reducerer problemer forbundet med malabsorptionssyndrom og cystisk fibrose.
-Forbedrer calcium og magnesium absorption og støtter udviklingen af stærke knogler og tænder.
-Hjælper med at beskytte mod knogleskørhed.
-Hjælper lindre symptomer forbundet med galdeblære sygdom.
-Lindrer symptomer forbundet med Crohns sygdom, ulcerativ colitis og mavesår.
-Forbedrer fordøjelsen og tarmfunktionen.
-Lindrer smerter og irritation forårsaget af hæmorider.
-Reducerer inflammation.
-Understøtter vævsheling og reparation.
-Støtter og hjælpemidler immunsystemet funktion.
-Hjælper med at beskytte kroppen mod bryst-, tyktarms-, og andre kræftformer.
-Er hjertet sundt; forbedrer kolesterol ratio reducere risikoen for hjertesygdomme.
-Beskytter arterier fra skade, der forårsager atherosclerose, og således beskytter mod hjertesygdomme.
-Hjælper med at forhindre paradentose og huller i tænderne.
-Fungerer som en beskyttende antioxidant.
-Hjælper med at beskytte kroppen mod skadelige frie radikaler, der fremmer tidlig ældning og degenerative sygdomme.
-Ikke nedbryder kroppens antioxidant reserver som andre olier gør.
-Forbedrer udnyttelsen af essentielle fedtsyrer og beskytter dem mod oxidation.
-Hjælper lindre symptomer forbundet med kronisk træthedssyndrom.
-Lindrer symptomer forbundet med benign prostatahyperplasi (forstørret prostata).
-Reducerer epileptiske anfald.
-Beskytter mod nyresygdom og blærebetændelse.
-Opløser nyresten.
-Hjælper med at forhindre leversygdom.
-Er lavere i kalorier end alle andre fedtstoffer.
-Understøtter skjoldbruskkirtel funktion.
-Fremmer tab af overvægt ved at øge stofskiftet.
-Anvendes af kroppen til at producere energi frem for at blive lagret som kropsfedt ligesom andre fedt i kosten.
-Hjælper med at forhindre fedme og overvægt problemer.
-Påføres topisk hjælper til at danne en kemisk barriere på huden til ward for infektion.
-Reducerer symptomer forbundet psoriasis, eksem, og dermatitis.
-Understøtter den naturlige kemiske balance af huden.
-Blødgør huden og hjælper lindre tørhed og afskalning.
-Forhindrer rynker, slap hud, og alder pletter.
-Fremmer sundt udseende hår og teint.
-Giver beskyttelse mod skadelige virkninger af ultraviolet stråling fra solen.
-Hjælper kontrollere skæl.
-Ikke danner skadelige biprodukter, når det opvarmes til normal tilberedningstemperatur ligesom andre vegetabilske olier gør.
-Har ingen skadelige eller discomforting bivirkninger.
– Er fuldstændigt ugiftige for mennesker.
– Se Forskning at læse nogle af de offentliggjorte undersøgelser vedrørende de ovennævnte anvendelser af kokos produkter

Når man ser Mary Newports video https://www.youtube.com/watch?v=hEpBoNE4s6w kan listen udvides med Alzheimers sygdom, demens, ALS, Parkinsons sygdom mm
De videnskabelige beviser mangler men