Gå dig sej 3. gåtur den 21. august 2015

Kom og vær med
DSC00102
Vi går som vi plejer fra svømmehallen kl 10:30 en halv time ud og en halv time tilbage. Så samles vi i FFVs mødelokale, hvor FFV giver kaffe og Friluftsrådet og Veluxfonden gir’ en kage.

Else blev udstyret med den trådløse mikrofon.
DSC00103

Inger skrev efter turen det var en noget så dejlig tur i dag – jeg håber, tanken begynder at brede sig.
Tur nr. 3 var også en dejlig oplevelse – vejret var også det smukkeste, der kan opdrives, og så er natur- og dyrelivet langs Sundet en gave i alt slags vejr. I morgen skal jeg til Lolland, så jeg dukker ikke op, men god tur.
Hilsen Inger

Dorthe skrev fredags-gåturene er ellers et rigtig godt tiltag.
Men hvis I vil overveje at lave et andet tilbud, hvor gåture kun er for vores beboere, og der evt. kan deltage et personale fra PHC, så vil vi rigtig gerne samarbejde med jer.

Åge skrev jeg glemte det – trods seddel på borde. Ninna foreslår vi sender en SMS remainder. Svend bruger Google kalender til at varsle når der kun er en halv time til turen begynder.

Else skrev Kom at gå med, der er plads og hygge og søde mennesker.

Joan skrev Kære Alle.
Jeg vil gerne sige, at det er rigtig værdifuldt med en “Walk and Talk” tur, hvor vi netop kan tale sammen, uden at skulle have al opmærksomhed på den bund, vi går på. Den er valgt, så vi ikke er i fare for at snuble. Det får mig til at slappe af og koncentrere mig om samtalen.
Hilsen Joan

Ninna skrev Vejret var vi lige så heldige med som de to forrige gange, skønt
på torsdag lægger jeg en seddel i Kirstens postkasse – hun har talt om, at hun kan gå med fra fredag – at hun kan køre med os til svømmehallen, hvis hun har brug for det

Svend skrev deltagerlisten er nu oppe på 10 personer. Hvis vi alle finder en ny deltager er vi pludselig 20 personer. Ingen er faldet fra.
Jeg fik i onsdags et telefon opkald fra Kirsten Dahl FMK. Hun havde set det i avisen og fundet det på internet. Hun var meget begejstret, og vil gå videre med det
Se mere her om Kirsten Dahls arbejde

DSC00104
En af ænderne følger efter os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.