Gå dig sej 5. gåtur den 4. september 2015

DSC00119

Kom at gå med, der er plads og hygge og søde mennesker

Vi gik som vi plejede fra svømmehallen kl 10:30 en halv time ud og en halv time tilbage. Så samledes vi i FFVs mødelokale, hvor FFV gav kaffe og Friluftsrådet og Veluxfonden gav kage.

Frants Andreasen var ny deltager.

Åge skriver:
At sætte sig for at gå en tur, er ikke så svært som at tage sig sammen til at gøre alvor af det. Aftalen om at mødes og gå sammen, gør det langt mere attrakivt, da der udover naturen, den friske luft og motionen er det gode selskab at nyde.

I Mandags, på den, der for de fleste var den femte tur, flaskede det sig dog sådan, at jeg gik en del af den alene. Ved Prices Havecenter lagde jeg mig bag to andre, der viste sig, ikke alene at være fortroppen, men at være så gode gængere, at de tog en spurt, som jeg dog afslog fra at deltage i, men fortsatte lidt i mit eget tempo, indtil en fristende bænk indbød til et lille pust.

På tilbagevejen undrede det mig, at jeg ikke mødte nogle at jer, men fik jo senere forklaringen. Til gengæld var stien et sted spærret af en flok store ællinger, der fjumrede rundt, medens tre mødre med det venstre øje holdt opsyn med afkommet og med det højre skulede uroligt efter mig. Jeg gav dem den tid, de skulle have, og lidt efter kunne jeg – velsagtens til alles tilfredshed – gå forsigtigt videre i den ene side af stien. Snart hørte jeg en voldsom larm ude fra Sundet, og der viste sig en stor flok ænder et stykke ude. Hvad de skændtes om, ved jeg ikke, men de var klart uenige, rappede højlydt og vredt i næbbet på hinanden.

Som jeg nævnte i mandags, ændrer Sundet, ligesom alle andre naturområder sig fra uge til uge. Det er nyt hver gang – lige som det er en ny tur, når du vender om og går samme vej tilbage.
Åge.

Else skriver:
Kære alle
Har lige læst Åges beskrivelser fra 5. gåtur.
Vi kan ikke andet end få lyst til at gå med efter denne dejlige, livsbekræftende fortælling.
Mange hilsner
Else

DSC00121

Erna skriver:
oplevelser fra 5 gåtur.
jeg er rigtig glad for jeres oplæg til gåtur. Når vi er flere til gå, bliver turen lige dobbelt så lang som de andre dage, det er dejligt at tale lidt med andre mens vi går. Sundstien er jo altid afvekslende og smuk. Netop fordi jeg ikke er så godt gående er det rart at få et lille skub til en lidt længere tur.
med venlig hilsen
Erna Wrang

Inger skriver:
“Gåturene” – der er stor glæde ved at deltage, men altså, jeg har mødt et par stykker, som var lidt fortørnede over, at der var et par “hurtigløbere”, der lynhurtigt brød ud og gik i lyntempo, og meningen er jo at det skal være en dejlig tur for de mange, som ikke er så godt gående længere men gerne vil nyde naturen i i “slow motion” i hyggeligt selskab med andre.

Jeg spurgte Erna Wrang, om hun ville spørge, om holdet måtte gå en tur i “Sansehaven” en gang, så det bliver helt sikkert tilladt.

Svend skriver:
Der er 3 nye der har tilmeldt sig

Lisbeth skriver:
Hej
Tak for invitationen, både Bob og jeg kommer på fredag, det er vist liiiige hvad vi har brug for.
Ses
Lisbeth Kaare