Gå dig sej 6. gåtur den 11. september 2015

Kom at gå med, der er plads og hygge og søde mennesker

Vi gik som vi plejede fra svømmehallen kl 10:30 en halv time ud og en halv time tilbage af Danmarks bedste Motionsrute. Så samledes vi i FFVs mødelokale, hvor FFV gav kaffe og Friluftsrådet og Veluxfonden gav en kage.

11 sep

Inger skriver
Det var en dejlig fredagstraver – Ninna og jeg talte en del om biblioteket, og jeg sagde til Ninna, at jeg havde lyst til at skrive et syrligt indlæg til avisen – og da jeg ikke er sen ved tasterne, så var den sag snart klaret! – så langt, så skidt, så gik Windows live mail i sort, og har så været det i 2 døgn – hjælp, hvor er jeg afhængig, men helt umotiveret var Windows pludseligt tilbage uden professionel assistence.

Ninna skriver
Også i dag var vi heldige med vejret, meget heldige fordi lige efter kl. 12, da vi var færdige med kaffen, åbnede Himlen sine sluser og det øsregnede, men da var alle vist kommet i ly i deres bil. I dag var også en 4 årig med og en havde sin hund med, hyggeligt. Under kaffe- snakken blev der spurgt, om turene ville forsætte, når disse 13 aftalte gange var overstået. Svend og Ninna sagde samstemmende, at det da absolut var en mulighed. Vi må se, hvor mange der, når vi går tur nr. F.eks. 10, 11 og 12, siger de gerne vil fortsætte.
Ninna

Svend skriver
LeBock kommer og fremviser nogle stave, som har særlige egenskaber næste fredag.
Velkommen i gruppen til Winnie, Bob og Lisbeth